Què pots fer tu?

T’hi pots implicar de diverses formes. Et necessitem per recolzar i donar força a les nostres reivindicacions. Ajuda’ns a aturar les obres. Demanem l’enderroc de la casa que s’està construint al damunt del penya-segat de la platja del Golfet.

La nostra associació SALVEM EL GOLFET es finança només amb les quotes dels socis i les donacions. Fer-se soci només són 30€ l’any.  Les donacions es poden fer a través del Pay Pal o en el compte corrent ES24 2100 2035 4102 0006 2094.

Actualment ( i només en 1 any) som 137 socis. Necessitem encara el suport de molts ciutadans disposats a frenar el que suposaria una agressió irreparable al patrimoni paisatgístic de la Costa Brava.

Preservar la riquesa i bellesa paisatgística del Golfet per a les generacions del futur és ara la nostra obligació.
Volem que actes com aquest no continuïn passant davant la nostra impassible mirada. Donem-li més veu a la nostra queixa!

Vine i col·labora amb les nostres activitats!

​​UNEIX-TE A NOSALTRES


Associa’t ara!

  El teu nom (obligatori)

  El teu correu (obligatori)

  Missatge

  POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES
  D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable ASSOCIACIO SALVEM GOLFET que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l'enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. L'informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir en el domicili social de ASSOCIACIO SALVEM GOLFET, situat en C / CERVANTES, 8, PTA. CAN GENIS - 17200 PALAFRUGELL - GIRONA.
  L'informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni
  tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.

  He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat del site.